sunnuntai 23. tammikuuta 2011

P*skarteluhaaste #74

Valokuva oli tuon haasteen #74 aiheena ja tämä sai minut kaivelemaan kuva-albumeita.
Mitään ei löydy...mitään sopivaa ei löydy... Osaanko edes kuvata!!?? Koko loppu viikko meni siinä pläräillessä ja ihmetellessä, mutta viimein tärppäsi.

Tein kortin vanhasta valokuvasta. Oikeastaan minulla ei ollut mahdollisuutta teetää valokuvaa korttiin, joten otin kuvasta valokopion. En raaskinut leikellä/liimata alkuperäistä. Hieman pitsiä, kukkaa, kuivattua appelsiinia ja tapettia olivat raakaaineeni korttiin. Koska kuva ei ole varsinainen valokuva, niin en tällä kortilla osallistu haasteeseen. En tiennyt varmaksi olisiko kopiointini ollut sallittua.

Virallinen haasteeseen osallistuva tuotos tuli tarpeeseen. Olen tarvinnut kirjanmerkkiä ja nyt löysin sopivan kuvan siihen, joten laitoin hihat heilumaan. Merkki on hyvin yksinkertainen, joten kuva pääsee puhumaan puolestaan. Kuvaa käännellessä ja sommitellessa pyöri mielessäni lause "Tässä kohtaa tuli uni..." ja jotenkin se näkyykin lopputuloksessa.
Tämä työ siis osallistuu haasteeseen.

Siinä samalla, kun niitä kuvia kävin läpi, osui silmiini lehtileike. Mainoksesta leikattu kuva sai inspiraationi heräämään. Kun kerran askartelutavarat olivat valmiina levällään lattialla, niin mikäs minua on estämään luovan hulluuden toteutusta.

3 kommenttia:

  1. Ihana tuo valokuva ensimmäisessä kortissa. Kirjanmerkistä tykkään myös kovasti. Sammakko on hauska myös.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia!
    Ensimmäisen kortin kuvassa poseeraa tomerasti isoäitini. Oma arjensankarini!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...