lauantai 1. tammikuuta 2011

Omenakorin kanssa uuteen vuoteen 2011

Taas mentiin eteenpäin, avattiin uudelle vuodelle ovi ja kutsuttiin sisään.
Oma aaton vietto meni mainiosti E:n kainalossa pelaillen konsolipelejä ja musiikkia kuunnellen. Kaikkein lähinnä uudenvuoden rakettihulinaa toimitti meillä popcorn -kattila ja hieman hiiltyneet patongit. Toki katselimme parvekkeelta, kun muut juhlijat ampuivat rahojaan taivaalle ja on kyllä sanottava, että kauniilta näytti.

Ennen kaikkea tuota edellä mainittua piipahdin kuitenkin kirpputorilla. Ihanaa omaa tutkailurauhaa, kun suurin osa kirpputoreja kiertävistä ihmisistä olivat aatoksi jättäneet vanhat tavarat rauhaan. Paikka oli siis todella tyhjä ja minä nautin niin, kun ei tarvinnut olla pyytelemässä anteeksi tuupattuani korilla, käveltyäni varpaille, tms.
Muutama tunti vierähti taas ja tälläkertaa tavarat vaihtuivat hyppysissäni useasti. Jostain syystä olin vaativampi ostosteni suhteen, kuin yleensä ja puntaroin tuotetta ja hintaa moneen otteeseen. Mistä lienee ihme käyttäytyminen johtuneen?
Emalikannu, tuikkulyhty, kirja, grillipihdit.... Kaikkea kanssa minäkin ostaa aijon, mutta lopulta päätös oli selvä. Korillinen omenoita tuli tarpeeseen! Itseasiassa löytöretkelläni löysin vain kahden purkin täydennyksen minulla jo olleisiin tupperin purkkeihin. Kyllä nyt voi retkeillä tulevana kesänä!
Kuvan kori on myös löytynyt kirpputorilta, mutta ei tältä reissulta. Liina on omia nypläyksiäni aikojen takaa.

Hieman kärsinyt hopealautanen sai myös tulla mukaan. Siinä meidän tarjolla olevat hedelmät ovat kauniisti esillä. Löysin myös pussillisen joulukoristeita.
Pussissa kiinnosti eniten tähden muotoiset peltiset esineet, jotka toistaiseksi ovat vielä mikättimiä, muut pussin sisällöstä säilöin askartelutarpeitteni joukkoon. Tähtikuvioissa on kaksi samanlaista puolta ja ne on yhdistetty pienellä osalla, jonka keskellä on reikä. Leikkaukset pellissä näyttävät siltä, että laatta on tarkoitus vääntää U:n muotoon. Keskiosassa oleva reikä on niin iso, ettei pienen langan pujottamisesta olisi hyötyä, vaan naru/nyöri olisi tarkoitukseen sopivampi. Toisaalta, kun laatta on taivutettu, se voisi aivan hyvin toimittaa kattauksessa yksittäisen servettitelineen virkaa. Kuuseen vai kattaukseen vai aivan jonnekin muualle? Tämä on siis mikätin ennen ensi joulua. 

Tapahtumarikasta, Löytöjen täyteistä ja Aitoa eloa vuodelle 2011!

1 kommentti:

  1. Hyvää Uutta vuotta!
    Voisikohan nuo tähtösten tarkoituksena olla kyntteleikön lamppujen päällä?Sillain että lamppu jää väliin?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...