maanantai 10. tammikuuta 2011

Tunnustus: Siivous innostaa ja lannistaa

Jep, näin se on!
Kaikki jouluvermeet ovat vielä paikoillaan ja eteenkin olohuoneen lattia on hieman epäjärjestyksessä (lue: askarteluvälineet levällään, kuin jokisen makkaravoileivät). Oikein mitään ei voi tehdä ennen, kuin saan käsityö ja askartelu kaappini kuosiin.
Hyvä alku minulla jo oli, kun hommasin samanlaisia pikkuisia laatikoita kaikkia tarpeita varten. Varsinainen aloitus tekee kuitenkin tiukkaa. Pitäisi kai räjäyttää koko kaapin sisältö ensin lattialle ja alkaa vasta sen jälkeen raakkaamaan tavaraa paikoilleen.

Ihan kateeksi käy, kun katselee blogeissa kuvia toisten työtiloista. Voi kumpa minullakin...edes joskus... olisi oma soppini, jossa kaikki olisi käden ulottuvilla eikä mitään tarvitsisi varsinaisesti kerätä pois heti käytön jälkeen. Ihan pienikin riittäisi. Ja jos kaaos alkaisi häiritä sellaisena päivänä, jolloin ei innosta siivous, niin oven voisi aina laittaa kiinni. Haaveisiinhan tämä ajatukseni vie.

Nyt haaveista todellisuuteen! Onhan tuohon urakkaan pakko ryhtyä ennemmin tai myöhemmin. Kuva olkoon motivaattorini, koska tuossa kaappi näyttää vielä kaameammalta mitä luonnossa. Eli: Hihat ylös, härkää sarvista ja muutaman voimasanan siivittämänä hommiin.
Toivottavasti järjestys pysyy edes hetken, kun minun tuskaillessa oli E väsännyt etiketitkin.
Lupaan myös, että seuraava blogitekstini sisältää kuvan siistitystä kaapista!

3 kommenttia:

  1. Nyt jään innolla odottamaan, että mitä saat aikaiseksi. Askartelutilat ja tarvikkeiden järjestely kiinnostaa minua aina ;)

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa tästähän tuli haaste. Tarkoitan sitä, että pyrin pitämään pudjetin mahdollisiman minimissä. Mennään siis periaatteella "Make the most of what you´ve got".

    VastaaPoista
  3. Heips. Kävit kattelemas mun pelikorttei. Oon toises blogissain kertonu niitte tarinan ;DD

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...