tiistai 13. joulukuuta 2011

13. kalenteriluukku


Pirkko tarvitsen apuasi!!
13. luukku sisälsi pussillisen jotain kuivattua. Näyttää herkulliselta, mutten uskaltanut maistaa. Näyttäisivät hyvältä myös asetelmassa esim. pullon sisällä koristeena. Paketissa oli myös kankainen pieni pussukka.
Mitä olen saanut? Nyt tuli vastaan se jokin, mikä sai minut täysin ymmälleni. Olen eksyssä luultavasti samaan malliin, kuin ylläolevan lukon avaaja.

4 kommenttia:

 1. Näyttävät pesupähkinöiltä. :) Ei siis syötäviä. Jos oikein kuvasta katsoin. Itse olen käyttänyt näitä jo parin vuoden ajan, perheessä kun on useampi atoopikko. Uusiutuva luonnontuote, eettisesti ja ekologisesti kasvatettua sekä tuotettua, eikä saastuta käytettäessä. Pikkupussiin pari pähkinää, ja se pussi pesukoneeseen pyykkien sekaan. Jos käytät pienempää lämpöä, pähkinät kestävät useamman pesun. Eikä tarvita huuhtelu-/pehmennysaineita, pähkinät hoitavat senkin! Ainut on, että valkopyykki pakkaa tummumaan, koska valkaisuaine tuosta puuttuu. Itse pesen valkopyykit vuorotellen pähkinöillä ja valkaisuaineellisella pesuaineella. Hyvin ovat puhtaina pysyneet. Lisätietoja voit googlata netistä. :D

  VastaaPoista
 2. Pesupähkinöitä ovat, älä syö! Ohjeet saitkin Minziltä. Käytän ja olen ollut tyytyväinen:)

  VastaaPoista
 3. Jep, pesupähkinöitähän ne :) Älä siis syö!

  VastaaPoista
 4. Ihan uusi tuttavuus meikäläiselle!
  Onneksi en pistellyt poskeeni. Pitänee ottaa hieman selvää tuosta käytöstä.
  Huuhteluaineitahan meillä ei käytetä ja pesuaineetkin on herkkä hipiäisten luokkaa. Pähkinät saattavat siis hyvinkin sopia meidän pyykin joukkoon.

  Kiitos kovasti!!!! Hauskaa oppia ja päästä kokeilemaan uusia juttuja.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...