keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Lahjontaa

Lupasin kertoa niistä lahjoista, jotka tänä vuonna lähti eteenpäin.
Aloitetaan kynttilöistä, joita tungin miltei jokaisen pakettiin. Kuumailmapuhaltimella saakin kätevästi siirrettyä leimattuja kuvia kynttilään pintaan. Itse ihastuin noihin lumettomiin puihin, jotka kiertävät koko kynttilän. Taisi tällaisia mennä salaisen kirppisystävän joulukalenteriinkin.


Miehet saivat lahjaksi tuliruusuja. Harvemminhan miehille kukkasia ojennellaan, mutta kun käyttötarkoitus on saada takan- tai saunanpesä syttymään, niin herkempikin sytytyspala käy. En testannut kuinka kauan nämä palaisivat, mutta ohjeistuksen mukaan n.4-7 min.


Nämä jääkaappimagneetit ovat peräisin savi-kurssilta. Säästin yhden itselleni ja muut lähtivät maailmalle. Myös alla oleva kodintaulu(samalta kurssilta) pääsi eteenpäin. Idean siihen sain  Annalta, Saltunraitin blogista. Olikin mutkikasta etsiä noita koordinaatteja, kun vastaukseksi sain useita erilukemia.
Aattona tarkistettiin ja onneksi se oikea koti löytyi juuri näistä numeroista.Tontut kuuntelevat keskellä kesääkin. Ohitse kiitävässä lauseessa mainittiin pikkuselle kukkarolle olevat tarvetta(kuva alla). Tätä kaunista kangasta jäikin vielä ja nyt alkaakin mietintä mitä siitä tekisin.

Voitin aiemin blogiarvonnasta valitsemani Ramsign:n emalisen kyltin valitsemallani numerolla(kuva kuvan alla). Koska meillä ei ollut kyltille tarvetta, totesin kunnon käsityön olevan oiva lahja. Kuten mainitsin noista kynttilöistä, niin tämäkin paketti sai omansa.Välttääkseni kirjoitusähkyä jätän muutamasta lahjasta kertomisen myöhempään. Eiväthän kaikki millään mahdu samaan bloggaukseen.

5 kommenttia:

 1. Onnellisia olivat he, jotka lahjasi saivat...
  Mukavaa loppu vuotta!

  VastaaPoista
 2. Ompas upeat kynttilät! Lempparini on tuo mustavalkoinen puujuttu.

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja olit taas kehitellyt ja värkännyt. Tykkään kovasti kynttilöistä(ni) ja tuo kuvassa oleva emalinen kyltti-ihanuus pääsee meidän pihakeittiön seinään. Iso kiitos tontulle!

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että kyltille löytyi paikka.

  Hieman mietin miten kynttilät mahtaisivat palaa. Aattona poltin muutaman ja ihan kauniistihan nuo paperitkin menivät muun kynttilän ohella. Ei räiskynyt tai roihahtanut, joten uskallan suositella.

  VastaaPoista
 5. Taas lueskelin blogiasi ja lähes vuoden myöhässä kommentoin kuvaasi: Tuo kaunis pikkupussukka on ollut paljon käytössä. Miten ne tontun korvat kuulevatkin kaikenlaista kesäaikaan...?? Mukavia tuunaushetkiä Sinulle, jään mielenkiinnolla odottamaan mitä sivuillesi taas päivittyykään.

  -K-

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...