keskiviikko 14. joulukuuta 2011

14. kalenteriluukku


Jostain kumman syystä olen odottanut aikaa, jolloin saisin avata tämän luukun. Tiesin sen sisältävän kirjan, mutta aikaisemman kokemuksen pohjalta en ihan uskaltanut luottaa siihen, että kirja varmasti olisi luettava.  Kaipa sisäinen laiska lukutoukka alkaa nostaa päätään, kun tiedossa on pitkät vapaat.

Joulukalenteriluukun kirja oli tällä kertaa luettavassa muodossa. Leena Krohnin Tainaron: Postia toisesta kaupungista.
"Tainaron(1985) on Kronin läpimurtoromaani. Se vie lukijan vertaansa vailla olevaan todellisuuteen. Inari Krohnin kuvittamassa juhlapainoksessa palataan Tainaronin tunnelmaan: todistetaan ennennäkemättömiä metamorfooseja, nautitaan oudoista sattumista ja pohditaan olemassaolon mahdollisuuksia..."
Näin kertoo takakansi ja mielestäni lupaa hyvää. Luulenpa, että hyppään tähän fantasian täyteiseen maailmaan, jossa pääosaa näyttelevät hyönteisen kaltaiset otukset, heti joulun välipäivinä.


Kiitoksia suuresti!
En muista edes maininneeni (vastauksissani kalenteripuuhan alussa esitettyihin kysymyksiin)pitäväni fantasiakirjoista. En tosin enää muista mitä vastasin juuri mihinkään kysymykseen.

Kalenteriystäväni, Pirkko, on sujauttanut korvansa taakse paljon informaatiota, jonka avulla hän on onnistunut löytämään ihan huikeita lahjoja. Tämä se vasta on kalenteri elämää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...