sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Neljäs kalenteriluukku


Olen yrittänyt avata luukkuja niin, että numerointiin käytetyt hauskat, jouluiset tarrat pysyisivät ehjänä. Voin sitten käyttää niitä myöhemmin askarteluprojekteissa. 4. luukun kyljessä oli iloinen lumiukko. Pääsevätköhän lapset ja lapsenmieliset rakentamaan tuollaisia vasta tammikuun puolella?


Paketista tuli esiin koru, jonka päissä on rakkaaseen tellukseemme liittyvä lausahdus. Nyt on kyllä myönnettävä, että taidan tarvita opastusta. Menisikö tuo ranteeseen, koska kaulaan se on aivan liian pieni? Entä onko kyseessä kirjanmerkki tai laukkukoru? Hauska se on silti ja helmet ovat niin kauniita hopeisine hattuineen. Kiitos Pirkko.


Tämä pikabloggaus siksi, että tänään reerataan kotia. Kiinnitetään hyllyjä ja kuurataan lattiaa. Siispä ryhdyn töihin, vaikka vapaalla ollaan.

3 kommenttia:

 1. Oi, miten hauska! Eikös tuo ole kännykkäkoru? Kulkee aina mukana, kun puhelinkin on mukana. :) Vai onko naru liian paksua, kenties. Ei oikein näin kuvan perusteella tän tarkemmin osaa sanoa. "Mutta oli miten oli, niin näin on!" (eikös jossain mainoksessakin näin sanota. Tykkään joka tapauksessa.

  Hitsit, että nämä on jänniä jo kurkata toisten pakettien availuja! :D

  VastaaPoista
 2. Tähän hippihenkiseen koruun liittyy pieni tarina.
  Ostin sen Bostonista itselleni kirjanmerkiksi, mutta kun yritin ottaa sen käyttööni niin olikin melkoisen monta kiinnostunutta kanssakäyttäjää, joten luovutin. Ajattelin niin, että joskus kirjanmerkki saa kodin, jossa ei karvajalkoja vilise. Maijan liskot tuskin ovat yhtä varastelevaista tyyppiä....

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanaa, että merkillä on tarinaa. Itse asiassa se lepää juurikin kirjani välissä.
  Liskot ja käärmekset eivät tosiaan ole jemmaavaista tyyppiä toisin kuin minä. ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...