lauantai 3. joulukuuta 2011

Kolmas kalenteriluukku

Aamulla olin "hieman" kohmeessa. Olin järjestänyt kalenterin kutakuinkin niin, että paketit olisivat suurinpiirtein päivä järjestyksessä. No otin päälimäisen paketin nro. kolme käteeni ja pienen kahvikeskeytyksen jälkeen ryhdyin etsimään ko. pakettia. En meinannut löytää sitä mistään. Näin siinä käy, kun tekee yhtä ja sitten toista. Laskee käsistään jotain ja hetken päästä miettii mitä oli tekemässä. Sama pää siis kesät talvet.


Päätin, että paketti kyllä löytyy juuri silloin, kun sitä vähiten etsin. Ja niinhän siinä kävikin. Kolmas luukku odotti tuoreena minua jääkaapissa.:D
Paketti auki ja yllättymään! Sain kirjan Ilvesnainen, nyt olisi luettavaa joulun välipäiviksi. Hieman kyllä ihmettelin reunasta pilkottavaa metallista häkkyrää, joten avasin opuksen. Sieltä paljastuikin läjäpäin tyhjiä sivuja ja kynäteline. Kirja oli tuunattu muistivihoksi. Mieletön idea!!!Teen usein itse vuosikalanterini, koska ostokalentereissa ei koskaan ole tarpeeksi kirjoitustilaa tai sitten ne ovat tylsän näköisiä. En vielä ole löytänyt sopivaa kirjaa tuohon tarkoitukseen ja nyt ei tarvitsekaan. Suuri kiitos hämäävästä kirjasta!!!

4 kommenttia:

  1. Lohdullista kuulla jonkun muunkin kuljettelevan tavaroita ympäriämpäri ja löytävän niitä sieltäsuntäältä :D
    Kerrassaan mainio tuo sinun lahjasi, pitää kopsia idis ! Samantapaisen taisi Anu Harkki tehdä jossain Koton jaksossa...?

    VastaaPoista
  2. Valitettavsti en voi ottaa hauskasta ideasta kunniaa itselleni. Kiva, jos tyykkäät ja se pääsee käyttöön. Ihan hassua odottaa sun pakettien avasua, kun en enää muista mitä missäkin paketissa on (mulla on lista siitä, mutta en halua kurkistella, tämä on jännempää).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...